2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların canipı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal edip, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval allıkıyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının başka bir önemli sebebi bile herhangi bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duygun davranıyoruz.

Fakat bapların ne tarafa doğru açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem de yönetmelikle Yangın kapısı istanbul fiyatı usturuplu şekilde imalat ve montaj yapan firmalar açısından en dirimsel sorulardan biridir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Emektar konstrüksiyonlarda bina autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (mektep, alışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu yer denetçi edilmelidir. 

Yangın yahut müstacel hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları ahenkli olarak gestaltlmalıdır. Kapının intizamlı çhileışmasını uydurmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Report this wiki page