Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya özge bir müstacel durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel keyfiyet takkadak bapnın olası olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Eğer bir yangın bapsı bâtınin paha antraktştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en yavuz alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna göre en güzel yükselmekı örtmek olacaktır.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya aşiyan sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; yönlü korumaya sahip olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın müdafaasının başarısız evetğu birlik bir örnek yeterlidir!

Sertifikasız yangın bapları da reva maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin kenarı saf, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabil öteki yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapısının hizmetını icra etmek yangın kapısı bâtınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama geçirmek veya amatörce icra etmek önemli skorlara yol hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri sayesinde baplar muhatara görmez.

Yangın bapları kullanım kayranına bakılırsa, rengine göre ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması hordaki gibidir

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page