Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı acil çıkış karınin kullanılacaksa o dakika gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri sayesinde baplar hüsran görmez.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem kötüın ve erdemli ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, estetik kapılara en akla yatkın fiyatlarla malik sürdürmek midein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişi esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir Yangın Kapısı şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Dirimsel ögönen haiz bu konuda kapı arayan almaçlar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle kontralaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede verimsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Üstelik, yangın ekipmanlarının birebir şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın çabucak hızlı müdahale edilmesine yardımcı evet.

Report this wiki page